Vadstena Båt & Fiskeklubb har tre alternativa medlemsnivåer och två särskilda.

– Medlem utan båt.
Är den första medlemsnivån och innebär att du är medlem i Båtklubben och i Svenska båtunionen (SBU)

Som medlem har du tillgång till klubbens pris rabatter hos våra Sponsorer.
Se fliken Sponsorer på vår hemsida för mer info.
Du har även möjlighet att delta och påverka på våra årsmöten, utbildningar mm.
Du får en tidning ”Båtliv” utdelad till dig 6 ggr/år.
Som medlem i SBU har du även mer möjligheter och förmåner som sänkta försäkringspremier mm.

Dessutom bidrar du med att förbättra båtmiljön i Vadstena och på Vättern.
Klubben deltar aktivt med att förbättra miljön i och runt vår hamn i Vadstena.
Vi är även Sponsorer till Svenska Sjöräddningssällskapet vilket bidrar till att du kan ha en tryggare och skönare båtsommar även om olyckan är framme.

– Medlem med båt  – andra nivån.

Här har du allt som ”Medlem utan båt” har plus tillgång och möjlighet att utnyttja vårt varv, uppställningsplan och vår övriga utrustning till ett förmånligt pris.
Vi har även ett gott samarbete med SSV (Segelsällskapet Vättern) vilket gör att du som ”Medlem med båt” har möjlighet att utnyttja kranen för samma priser och förmåner som medlemmarna i SSV.

I varvet har du möjlighet att boka och köra in din båt för höst/vårrenovering du kan även göra större renoveringar om plats finnes.
I varvet finns även kompressor, pelarborrmaskin, grovdammsugare, arbetsbänkar, el- vatten och en högtryckstvätt som du kan låna för ett förmånligt pris.
Du har även möjlighet att boka och få traktorhjälp för att transportera din båt.

Du som är ”Medlem med båt” kan hyra uppläggnings plats för din egen båt/ar på vårt varvs område i Vadstena. I hyran ingår vatten & el under reglerade former.

– Familjemedlem med båt – Nivå tre

Här har du allt som ”Medlem med Båt” har plus att dina familjemedlemmar, skrivna på samma adress, kan utnyttja klubbens och SBU:s förmåner.

Enskild Ungdomsmedlem med båt eller utan båt

Denna medlems kategori är till för enskilda ungdomar till och med 21 års ålder.
Denna medlems kategori är likställd med den vuxna nivån ”Medlem med Båt”.

Hedersmedlem 🙂

Denna medlems kategori är endast få förunnat.
Den är till för medlemmar som har varit aktiva under en lång tid och bidraget till att klubben ser ut som den gör.
Denna medlems kategori kan endast godkännas på ett Års möte med styrelsens medgivande.
Denna medlems kategori är likställd med ”Medlem med Båt”.

Om priser, detaljregler, erbjudanden mm. klan du läsa i Pris info bladet som skickas ut till dig vid förfrågan om medlemskap.

Bladet anslås även på klubbhusets Informations tavla.